ANNE2

Comanda minima este de 25 lei.Taxa postala este intre 7 si 10 lei.La comenzi de 50 lei (sau peste) se primeste un CADOU !!!La comenzi de 100 lei (sau peste) nu se percepe taxa postala si, de asemenea, se primeste un CADOU !!!Pentru orice detalii, cat si pentru comanda trimiteti e-mail la anemarie56@yahoo.comVizionati mereu si POSTARI MAI VECHI – postez aproape zilnic, dar nu intra foarte multe pe pagina.Persoanele care nu ridica coletele sau care nu respecta un schimb vor fi nominalizate in lista neagra.Intrati si pe ANNE1http://anne-56.blogspot.com/luni, 16 august 2010

Top JEAN LUKUn top cu iz romantic, dublura este nuanta kaki din bumbac 100 %, iar dantela de deasupra este din poliamid fooooarte usoara. La piept are atasati trei trandatirasi din atlas mustar, asa cum este si culoarea dantelei, iar sub bust, in talie are trei siruri de "serpisori" elastici culoarea auriu-mustariu asa cum este si materialul cu care este bordat topul si din care sunt confectionare bretelutele. De SENZATIE si, totodata, de SEZON !!!
Marime: pe eticheta de control e trecut 12, manechinul pe care este pozat este S, iar topul perminte ca si bust dimensiuni intre 90 cm si 100 cm.
Stare: NOU, fara eticheta
Pret 18 lei
Pret 15 lei!!!